Главная » 2014 » Май » 27 » Цікаве дозвілля - чисте довкілля
10:34
Цікаве дозвілля - чисте довкілля


                Слов'яносербська районна дитяча бібліотека прийняла участь у міжнародному медіа-проекті під назвою «Справа», який спрямований на поглиблення знань про медіа та соціум серед учнів українських шкіл.
Його учасники, учні 8-х класів Слов'яносе…рбської гімназії, створили дві електронні газети «Цікаве дозвілля – чисте довкілля», в яких підняли проблеми засмічення навколишнього середовища та захисту ліса. З цією метою вони здійснили рейд до місця відпочинку на березі річки нашої громади . Факти забруднення природи були підтвердженні. Редакція мультими прийшла до висновку, що виявлена ситуація потребує уваги і негайних дій з порятунку навколишнього середовища. Діти взяли інтерв'ю у заступника начальника Слов'яносербського лісництва щодо заходів по охороні нашого лісу, запобіганню пожежі, провели соціальне опитування «Наш дім – природа» серед дітей та дорослих селища, разом з працівниками дитячої бібліотеки - конкурс плакатів «Стань природі другом», конкурс малюнків «Довкілля моє неповторне» серед учнів гімназії, флешмоб «Ми - за чисте довкілля», а також самі провели екологічний десант – прибрали сміття на березі річки та розвісили шпаківні.
Прочитати матеріали мультими та проголосувати за неї можна на http://redakcija.mammedia.com.ua/paper/qmams/ - ред. «Уникальные новости», 1-й і 2-й випуск


 

Просмотров: 729 | Добавил: Book | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024
$POWERED_B