Главная » 2014 » Апрель » 25 » Світ навколо нас
10:45
Світ навколо нас


          26 квітня вся Україна відзначатиме сумну дату в новітній українській історії – 28–роковини аварії на Чорнобильській атомній електростанції.
В рамках районної неділі екології «Світ навколо нас» по всім бібліотекам району була проведена …низка творчих заходів, присвячених пам'яті та вшануванню героїзму пожежників, всіх, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
            Працівники центральної районної бібліотеки на базі пожежної частини організували виїзний захід – вечір пам'яті «Чорнобиль в серці, а тінь його по всій землі». Теплом та щирістю був наповнений виступ бібліотекарів, печаллю і скорботою – розповідь свідків тих трагічних подій. Всі разом хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих земляків – ліквідаторів цієї катастрофи.
          З учнями Слов'яносербської гімназії було проведено годину пам'яті «Чорнобиль: трагедія, подвиг, попередження». На заході йшла мова про причини та наслідки аварії на Чорнобильській АЕС, про мужність пожежників, що першими встали на боротьбу з ядерною небезпекою.
        До заходів були оформлені книжкові виставки: «Чорнобиль – біль і пам'ять», «Чорнобильська трагедія», «Поріс чорнобилем Чорнобиль, бідою нашою поріс» та ін. Еще

 

Просмотров: 342 | Добавил: Book | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Copyright MyCorp © 2024
$POWERED_B